Voca Me
   
       


 

LET OP: Voca Me is op zoek naar nieuwe leden in alle stemgroepen

Donateur worden van VOCA ME

Beste muziekliefhebber, (aanmeldformulier)

Voca Me is een ambitieus koor dat onder leiding van dirigent Yt Nicolai modern en verrassend repertoire wil zingen. Natuurlijk willen wij dat repertoire met zoveel mogelijk mensen delen! Daarom voeren we regelmatig, tenminste twee keer per jaar, optredens en concerten uit.

Maar: optreden kost geld. De huur van een locatie, kosten voor begeleiding, drukkosten enzovoort. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die ons financieel willen ondersteunen. En die daardoor weer voordelig van onze muziek kunnen genieten.


Daarom doen wij u een aanbod!

Voor slechts € 12,50 per jaar kunt u al donateur worden. U krijgt dan bij elk concert € 2,50 korting.

En voor een bijdrage van € 25,- per jaar krijgt u per concert ook bij een tweede kaartje € 2,50 korting. U kunt dan uw muzikale ervaring delen met iemand uit uw familie- en/of vriendenkring.


Wij verzoeken u om uw adresgegevens aan ons kenbaar te maken via het formulier onder aan deze pagina. Natuurlijk wilt u op de hoogte blijven van de data waarop wij onze concerten geven en van onze andere activiteiten. Dat kunt u ook in onderstaand formulier aangeven. Na verwerking van deze gegevens ontvangt u van ons een rekening.

Namens alle zangeressen van Voca Me: bedankt voor uw steun!

Aanmeldingsformulier

Postcode * Plaats *

Meldt zich hierbij aan als donateur van Voca Me voor:
per jaar
per jaar

Ik wil twee keer per jaar de nieuwsbrief van Voca Me ontvangen:


naar bovenstaand adres
, geen nieuwsbrief ontvangen